ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΛΕΥΚΕΣ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ Ε.Π.Σ.Β.

0
213

Πληροφορηθήκαμε ότι στην Ε.Π.Σ.Β. “μαγειρεύουν” εκλογές προκειμένου να ξεπερασθεί η απόφαση του ανώτερου δικαιοδοτικού οργάνου της Ε.Π.Ο., του ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ, που με την υπ’ αριθ. 153/2019 απόφασή του δικαίωσε τον Βαγγέλη Τοπολιάτη

Σήμερα στις 6.00 το απόγευμα συνεδριάζει η Ε.Ε. της Ε.Π.Σ.Β. και στα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης περιλαμβάνει την προκήρυξη των εκλογών, πιθανόνεντός Δεκεμβρίου με στόχο θεμιτά ή αθέμιτα να “ακυρώσει” πιθανή απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου, διορισμού Διοικούσας Επιτροπής.

Ολα αυτά είναι μέσα στο παιχνίδι, αλλά δεν μπορούμε να σιωπήσουμε όταν καταγγέλονται εκβιαστικές ενέργειες με θύματα τους παράγοντες των σωματείων.

Εχει εξαπολυθεί ένας πόλεμος ανάμεσα στη σημερινή διοίκηση και την αντιπολίτευση και σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες ζητούνται επίμονα λευκές εξουσιοδοτήσεις με πρόσχημα την έγκριση ή όχι δήθεν του Διοικητικού και του Οικονομικού Απολογισμό έτους 2019.

Γεγονός ψευδέστατο αφού με τον τρόπο αυτό επιχειρείται η εξαπάτηση των σωματείων και θα πρέπει οι παράγοντες των σωματείων να είναι επιφυλακτικοί, και τους προτείνουμε να μην υποκύψουν σε τυχόν εκβιασμούς, και να μην δώσουν λευκή εξουσιοδότηση σε κανέναν απολύτως, που άλλωστε κατά την απόψή μας, η χορήγηση λευκής εξουσιοδότησης είναι ποινικόαδίκημα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here