Κατανομή χρηματοδότησης Α΄/βάθμιας & Β΄/βάθμιας Εκπαίδευσης για τη Βοιωτία – Δείτε αναλυτικά τα ποσά ανά Δήμο.

0
77
Μετά την τελική έγκριση της κατανομής της χρηματοδότησης (Δ΄φάση έτους 2019) του συνολικού ποσού 28.000.000€ σε όλους τους Δήμους της χώρας για την κάλυψη λειτουργικών αναγκών των σχολείων τους από το Υπουργείο Εσωτερικών, ο Δήμαρχος Λεβαδέων Γιάννης Ταγκαλέγκας προσκαλεί τα μέλη της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας του Δήμου Λεβαδέων σε συνεδρίαση την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2019 με βασικό θέμα την κατανομή του ποσού 95.050€ που αντιστοιχεί στο Δήμο Λεβαδέων, μεταξύ των σχολικών μονάδων της Α’/ βάθμιας & Β΄/ βάθμιας Εκπαίδευσης.
Η χρηματοδότηση αυτή θα αποτελέσει μια σημαντική «ανάσα» για τα σχολεία, καθώς θα καλύψει τις βασικές λειτουργικές ανάγκες τους και ιδιαίτερα εν όψει της επικείμενης χειμερινής περιόδου με τα αυξημένα έξοδα θέρμανσης των σχολικών κτιρίων.
Στη Δημοτική Επιτροπή Παιδείας του Δήμου Λεβαδέων συμμετέχουν από το χώρο της εκπαίδευσης, ο Χρήστος Δαμιανίδης Διευθυντής του 1ου Γενικού Λυκείου Λιβαδειάς, ο Στυλιανός Κεχαγιάς Διευθυντής του 3ου Δημοτικού Σχολείου Λιβαδειάς, η Παρασκευή Μητρατζούλη Αντιπρόεδρος της ΕΛΜΕ Βοιωτίας και η Δήμητρα Λαζάρου Πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Λιβαδειάς. 
Δείτε παρακάτω αναλυτικά τα ποσά χρηματοδότησης των σχολικών μονάδων της Βοιωτίας ανά Δήμο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here