«Μούγκα στη στρούγκα» θα απαντήσουν;;;; … οι Παναγιώτα Λεβαντή, Κώστας Ράπτης & Ηλίας Παπαδάς

0
196

Από την περασμένη Δευτέρα ανακοινώθηκε η καθιέρωση της στήλης με τίτλο «Μούγκα στη στρούγκα» απευθυνόμενη στα τρία νέα πρόσωπα που εκλέχθηκαν στο Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.Β. Παναγιώτα Λεβαντή, Κώστα Ράπτη, Ηλία Παπαδά αλλά και σε όλους τους παράγοντες των ποδοσφαιρικών σωματείων της Βοιωτίας. Ολοι έχουν το δικαίωμα να δώσουν απαντήσεις και η εφημερίδα μας με ευχαρίστηση θα δημοσιεύσει τις θέσεις του καθενός γιατί αυτό απαιτεί η Δημοκρατία μας, δηλαδή ακόμη και ακραίες θέσεις κόντρα στη δική μας τοποθέτηση. Ομως κανένας δεν έχει το δικαίωμα να σιωπά όταν μάλιστα γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα.

Την περασμένη Δευτέρα η Ε.Π.Σ.Β. πραγματοποίησε την Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση, στην αίθουσα του Εμπορικού Συλλόγου, αν και διαθέτει δικό της Αθλητικό Κέντρο στον Αγιο Σπυρίδωνα Ορχομενού. Πληροφορίες μας αναφέρουν ότι ελάχιστα σωματεία συμμετείχαν σε βαθμό που να μην υπάρχει η προβλεπόμενη απαρτία που προβλέπει το Καταστατικό της Ε.Π.Σ.Β.

Ομως αυτό δεν είναι το μείζον θέμα της Γενικής Συνέλευσης αλλά καλό θα ήταν τα τρία νέα πρόσωπα του Δ.Σ. να δώσουν στη δημοσιότητα τα σωματεία που συμμετείχαν προς αποφυγή παρεξηγήσεων, «Μούγκα στη στρούγκα». Παναγιώτα, Κώστα και Ηλία το θέμα που έχει ξεχωριστή σημασία είναι ο Οικονομικός Απολογισμός έτους 2019, ο οποίος θα μας απασχολήσει στη συνέχεια αναφερόμενοι αναλυτικά σε Κωδικούς Εσόδων και Εξόδων. Επίσης αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι στα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης δεν υπήρχε η Εκθεση της Εξελεγκτικής Επιτροπής!!! Την καταργήσατε!!! «Μούγκα στη στρούγκα».

Το ερώτημα που τίθεται στα τρία προαναφερόμενα πρόσωπα είναι το εξής:

«Ψήφισαν τον Οικονομικό Απολογισμό 2019»; Ναί ή Οχι;

«Εχουν κάποια οικονομική γνώση ή ψηφίζουν επειδή άλλοι το πρότειναν»;

«Γνωρίζετε ότι όλες οι δαπάνες της Ε.Π.Σ.Β. πρέπει να έχουν προϋπολογισθεί»;

«Γνωρίζετε ότι ο προϋπολογισμός των δαπανών 2019 ανέρχεται στα 59.100,00 ευρώ και τα σαϊνια στον απολογισμό οι δαπάνες ανέρχονται στα 131.157,81 ευρώ»;

«Γνωρίζετε τί αναφέρει το άρθρο 51 του Ν. 2725/99»;

«Μούγκα στη στρούγκα».

Θα μπορούσαμε να σας θέσουμε μερικές δεκάδες ακόμη ερωτήματα αλλά αυτό θα γίνει πολύ σύντομα, απλά οφείλουμε να σας επισημάνουμε ότι τόσο ο Νόμος όσο και ο Κώδικας Δεοντολογίας της Ε.Π.Ο. δεν αφήνουν περιθώρια δήλωσης άγνοιας των γεγονότων.

Δυστυχώς ο τραγελαφικός απολογισμός μας υποχρεώνει να είμαστε ανακόλουθοι των προθέσεων αφού είχαμε προαναγγείλει ότι το ρεπορτάζ της στήλης θα ξεκινήσει από τα οικονομικά του 2017 αλλά ευτυχώς μας πρόλαβε ο Κύριος Εισαγγελέας που ήδη άρχισε να διερευνά το 2017 και σίγουρα θα συνεχίσει με το 2018 και 2019 αφού οι ανακρίβειες είναι ανατριχιαστικές και πιθανόν κληθείτε να δώσετε εξηγήσεις, αν έχετε εγκρίνει με τη ψήφος σας τον απολογισμό του 2019.

Αν και πιστεύουμε ότι όλοι τους θα διαλέξουν τη μούγκα και δεν πρόκειται να δώσουν κάποια απάντηση, ίσως γιατί πιστεύουν ότι δεν έχουν ευθύνες αλλά “πλανώνται πλάνην οικτρά”.

«Μούγκα στη στρούγκα» Παναγιώτα, Κώστα και Ηλία;

ΠΗΓΗ ΝΕΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here