«Θα μας βρουν μπροστά τους…»

0
115

Σκληρή ανακοίνωση εξέδωσε το Δ.Σ. του Αμβρυσσέα, μέσω της σελίδας της στο facebook, κάνοντας αναφορά στο παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής με την Ένωση ΑΣΑ, διευκρινίζοντας ότι τίποτε δεν συνέβη όπως κάποιοι θέλουν να διαστρεβλώσουν τα γεγονότα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Το Σάββατο 01-02-2020 Διεξήχθη η αναμέτρηση της 16ης αγωνιστικής ανάμεσα σε δύο από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας: Αμβρυσσέας -Ένωση

Ο αγώνας προσέλκυσε περισσότερα από 300 άτομα στις εξέδρες εκ των οποίων και αρκετούς επίσημους ( Δήμος – Περιφέρεια ) καλεσμένοι από το σωματείο μας .
Με την εμπειρία μας σε εθνικές κατηγορίες ,ο πρωταγωνιστικός ρόλος όλα αυτά τα χρόνια σε τοπικό επίπεδο, είχε ως αποτέλεσμα την άρτια διοργάνωση του συγκεκριμένου αγώνα κάτι που το αποδεικνύει η ευχαριστήρια ανακοίνωση της φιλοξενούμενης ομάδας για άριστη φιλοξενία καθώς και τα εύσημα που δεχτηκαμε από τον δεύτερο παρατηρητή κ.Μουρίκη Δ.

– Παρόλα αυτά με έκπληξη ο κ. Μπακοστέργιος (ένας εκ των παρατηρητών), για δεύτερη φορά φέτος προκαλεί την αγανάκτηση μας ,γιατί διαστρεβλώνει τα γεγονότα στο Φ.Α , με ψευδή έκθεση με σκοπό να τιμωρηθεί η ομάδα μας. ( σ.σ. Η γηπεδούχος ομάδα έριχνε κροτίδες στον αγωνιστικό χώρο …)
Την προηγούμενη φορά μας είπες κ. Μπακοστέργιε τηλεφωνικά στον Υψηλάντη οτι δεν τα έγραψες εσύ σαν παρατηρητής παρόλο που το υπέγραψες… αλλά στα υποδείξανε.. !
Τώρα τι έγινε πάλι ?
Θα μας πεις ξανά ότι στα υποδείξανε από το τηλέφωνο ? Απαράδεκτο!!!

Για τους λόγους αυτούς επικαλούμαστε τους 300 φιλάθλους ,τους επίσημους προσκεκλημένους ,το δεύτερο παρατηρητή κ. Μουρίκη Δ.(που μας έδωσε συγχαρητήρια φεύγοντας , πριν όμως κλείσει το Φ.Α για την άψογη διεξαγωγή του αγώνα συνολικά) και καταθέτουμε το βίντεο ολοκληρωμένο και με ήχο , να μας πείτε πότε έριξε η γηπεδούχος ομάδα κροτίδες στον αγωνιστικό χώρο .

ΥΣ : Κάποιοι επιχειρούν να παίξουν με την ιστορία του Αμβρυσσέα ?
Αν ναι , θα μας βρούν μπροστά τους …
Προς το παρόν
Εμείς συνεχίζουμε …

ΥΣ 2 : Για τους φίλους που έδειξαν ενδιαφέρον για την κατάσταση της υγείας του ποδοσφαιριστή μας Λουκά Βιέννα ,μετά το αντιαθλητικό χτύπημα που δέχτηκε ( παραδόξως ο Διαιτητής δεν απέβαλλε τον αντίπαλο παίκτη ) αφού γλίτωσε τα χειρότερα ,σας ενημερώνουμε ότι υπέστη κάκωση στη μύτη και θλάση ζυγωματικού με την κατάσταση του ήδη να βελτιώνεται .

Το Δ.Σ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΎΠΟΥ ΔΙΣΤΟΜΟ 03/02/2020.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here