Πέντε συλλήψεις στη Βοιωτία

0
30

Στο πλαίσιο διενέργειας συστηματικών αστυνομικών δράσεων, με στόχο την καταπολέμηση της μάστιγας των ναρκωτικών,συνελήφθησαν σε περιοχές της Βοιωτίας, συνολικά πέντε (5) ημεδαποί, ηλικίας 51, 41, 33, 27 και 22 ετών.

Ειδικότερα, από αστυνομικούς της Β’ Ομάδας Ελέγχου καιΠρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.)τουΤμήματος Τροχαίας Λιβαδειάς, συνελήφθη ο 22χρονος, σήμερα μεταμεσονύχτιες ώρες σε ευρύτερη περιοχή της Θήβας, διότι μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε, βρέθηκε στη κατοχή του και κατασχέθηκε μια αυτοσχέδια συσκευασία, η οποία περιείχε ποσότητα κάνναβης, μεικτού βάρους (107) γραμμαρίων.

Από αστυνομικούς της προαναφερόμενης Ομάδας, συνελήφθη επίσης ο 27χρονος, σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες, ομοίως σε ευρύτερη περιοχή της Θήβας, διότι μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε, βρέθηκε στη κατοχή του και κατασχέθηκε μια αυτοσχέδια συσκευασία, που περιείχε ποσότητα κάνναβης, μεικτού βάρους (4,8) γραμμαρίων.

Από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. τουΑστυνομικού Τμήματος Θηβών, συνελήφθησαν ο 51χρονος και ο 41χρονος, χθες το βράδυ στη Θήβα, διότι στη κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο αυτοσχέδιες συσκευασίες, που περιείχαν μικροποσότητες ηρωίνης, καθώς και (8) δισκία φαρμακευτικού σκευάσματος, για την αγορά των οποίων απαιτείται ιατρική συνταγή.

Τέλος, από αστυνομικούςτουΤμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, συνελήφθη ο 33χρονος χθες το βράδυ στη Λιβαδειά, διότι στη κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα μεταλλικό κυτίο, που περιείχε μικροποσότητες ηρωίνης και κάνναβης.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στις κατά τόπους αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

Οι έρευνες και οι επιχειρήσεις των Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βοιωτίας, οι οποίες είναι καθημερινές και αποσκοπούν στην καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here