Βοιωτία: Το τρίτο ημίχρονο

0
634

Είναι οι άνθρωποι που ζουν και αυτοί τη δική τους αγωνία. Έχουν λιγότερο μερίδιο στις επιτυχίες και περισσότερο στις αποτυχίες. Κάθονται πάντα σε μια «ηλεκτρική» καρέκλα. Το τρίτο ημίχρονο ανήκει στους πρωταγωνιστές των πάγκων.

Διαβάστε τι δήλωσαν οι προπονητές στα ΝΕΑ της Βοιωτίας

Γιάννης Γερούλιας (Λεοντάρι): «Καλή χρονιά με υγεία σε όλους! Δυστυχώς κάναμε μία προβληματική προετοιμασία με πολλές απουσίες παικτών και αυτό φάνηκε στο 2ο ημίχρονο όπου και μείναμε από δυνάμεις και η πολύ καλή ομάδα των Λεύκτρων πήρε αρκετά μέτρα στο γήπεδο. Στο 1ο ημίχρονο όπου είχαμε δυνάμεις ήμασταν πολύ καλοί και θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει μεγαλύτερη διαφορά,αν μας δίνονταν το πεντακάθαρο πέναλτι.Νομίζω ότι το τελικό αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Κρατάμε την εξαιρετική εμφάνιση του 1ου ημιχρόνου,τους τρεις βαθμούς και συνεχίζουμε…»

Τάκης Πλατής (Επαμεινώνδας): «Νομίζω ότι η εικόνα μας στο πρώτο μέρος έδειξε και την ετοιμότητα που έχουμε αλλά και το πόσο αφήσαμε πίσω τα πράγματα το προηγούμενο διάστημα. Κι εγώ και η διοίκηση  θα κάνουμε αυτό που πρέπει έτσι ώστε τα παιδιά να πάρουν τις βοήθειες που πρέπει και από τον πάγκο. Θα προσπαθήσουμε τώρα να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα για να παρουσιαστούμε καλύτεροι. Αγωνιστικά πιστεύω πως  ο αντίπαλος ήταν καλύτερος στο πρώτο μέρος. Εμείς στην επανάληψη ισορροπήσαμε ενώ χάσαμε και πέβναλτι και αυτό με προβληματίζει. Τώρα πρέπει να σκύψουμε το κεφάλι, να δουλέψουμε γιατί η κατηγορία θα είναι δύσκολη. Καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία σε όλους».

Ηλίας Λιόντος (Π.Α.Ο.Κυριακίου): «Καταρχήν θα ήθελα να ευχηθώ καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλες τις ομάδες της Βοιωτίας με υγεία και επίτευξη των στόχων τους. Με δεδομένο πως κάθε πρεμιέρα είναι αγχωτική και πολλές φορές κρύβει εκπλήξεις, στην του ματς ήμασταν αγχωμένοι χωρίς καθαρό μυαλό στην προσπάθεια μας.

Ωστόσο η ομάδα μου είχε τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα χωρίς να κινδυνεύσει, και αν δεν ήμασταν φλύαροι επιθετικά ειδικά στο β’ ημίχρονο θα είχαμε πετύχει ακόμη περισσότερα γκολ.

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την διάθεση, το πάθος και συνολικά για την προσπάθεια τους, δίνοντας τα εύσημα στον Γιώργο Μπαμπά που έπαιξε για 65′ με ράμματα στο κεφάλι.!!!

Εύχομαι να έχουμε ανάλογη συνέχεια προσηλωμένοι στον στόχο μας που είναι η δημιουργία μίας ανταγωνιστικής και υπολογίσιμης ομάδα για κάθε αντίπαλο».

Γιάννης Μαρτιναίος (Παμβαγιακός): «Μέχρι να δεχθούμε το πρώτο γκολ είχαμε στηθεί πολύ καλά μέσα στο γήπεδο, ελέγχαμε τον ρυθμό και δεν είχαμε κινδυνεύσει. Μετά τα δυο γρήγορα γκολ που δεχθήκαμε δεν μπορέσαμε να αντιδράσουμε και θεωρώ δίκαιη τη νίκη της ομάδας του Κυριακίου. Χρειαζόμαστε δουλειά και υπομονή για να έρθουν και τα επιθυμητά αποτελέσματα. Καλή χρονιά με υγεία σε όλους»

Σωτ. Παπαναστασίου (Θήβα): «Καλή ποδοσφαιρική χρονιά, με υγεία και καλή επιτυχία στους στόχους που έχει θέσει η κάθε ομάδα.
Συγχαρητήρια στην ομάδα του Κιθαιρώνα για τη σημερινή νίκη.
Η ομάδα μας σήμερα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος έκανε  την προσπάθεια της, δυστυχώς το αποτέλεσμα ήταν αρνητικό για εμάς, όμως έτσι είναι το ποδόσφαιρο.
Στόχος μας είναι με υπομονή και δουλειά να βελτιωνόμαστε  συνεχώς ώστε να εκπροσωπήσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα την βαριά φανέλα που φέρει η ομάδα της πόλης μας».

Βαγγέλης Μάγκας (Κιθαιρώνας):  «Θα ήθελα να ευχηθώ πάνω απ’ολα υγεία σε όλους όσους ασχολούμαστε με το Βοιωτικό ποδόσφαιρο (ΕΠΣΒ, διαιτητές, παράγοντες, προπονητές και κυρίως στους ποδοσφαιριστές που είναι και οι πρωταγωνιστές).

Θα πρέπει να καταβάλουμε όλοι μεγάλη προσπάθεια ώστε σε κάθε αγωνιστική να υπαρχει βελτίωση σε όλα τα επίπεδα. Όσον αφορά τον αγώνα μετά το πρώτο 15’ είχαμε τον πλήρη έλεγχο στον αγώνα.

Θα έπρεπε όμως κάποιες προσπάθειες να τις ολοκληρώσουμε καλύτερα και να είχαμε κάνει το 2-0. Αν και αγχωτικά στο τέλος νομίζω ότι το σκορ είναι δίκαιο. Είναι μεγάλες οι αλλαγές οι οποίες έγιναν το καλοκαίρι στην ομάδα μας μετά από αρκετά πετυχημένα χρόνια πρωταθλητισμού και την άνοδο στην Γ εθνική. Η φανέλα, η ιστορία και η δυναμική του Κιθαιρώνα όμως μας οδηγούν στο να θέλουμε να είμαστε πρωταγωνιστές,

Καλή αγωνιστική χρόνια σε όλους».

Μιχάλης. Κασάπης (Παναλίαρτος): «Κτίζουμε μια καινούργια ομάδα. Το παιχνίδι ήταν δύσκολο απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Καταφέραμε να προηγηθούμε γρήγορα, πιέσαμε και δεν αφήσαμε τον αντίπαλο να κάνει το δικό του παιχνίδι. Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο κάνοντας μια πολύ καλή αρχή. Καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία»

Γιώργος Λάμπρου (Κεραυνός): «Σίγουρα θα θέλαμε να κερδίσουμε αλλά είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση των παικτών μου. Είχαμε πολύ καλή εικόνα και αρκετά θετικά στοιχεία τα οποία και κρατάμε από αυτό το παιχνίδι. Θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε και τις αδυναμίες μας και να παρουσιαστούμε καλύτεροι. Έχουμε και αρκετά νέα παιδιά στην ομάδα που πιστεύω πως θα εξελιχθούν. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι. Καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλους»

Άγγελος Κυριάκου (Ελλοπιακός): «Έγινε ένα αμφίρροπο παιχνίδι. Είχε δύναμη και προσωπικές μονομαχίες. Ο αντίπαλος παρουσίασε μια πολύ καλή νεανική ομάδα. Μας πίεσε αρκετά ειδικά στο α’ ημίχρονο με αποτέλεσμα να έχει και τον έλεγχο του αγώνα. Εμείς χάρις στην ποιότητα που διαθέτουμε καταφέραμε να προηγηθούμε σε ένα κομβικό σημείου στο α’ μέρος.

Στην επανάληψη ισορροπήσαμε, είχαμε κοντά τις γραμμές μας και μας δόθηκε και η ευκαιρία να πετύχουμε ένα δεύτερο γκολ. Θεωρώ δίκαιο το τελικό αποτέλεσμα. Είμαστε μια εντελώς καινούργια ομάδα που χρειάζεται το χρόνο της. Παιχνίδι με παιχνίδι θα υπάρχει διαρκής βελτίωση. Ευχαριστούμε τον Κεραυνό για την άψογη φιλοξενία. Τέλος να ευχηθώ καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία»

Γιάννης Χρήστου (Νίκη Λαφ.): «Ήταν ένα παιχνίδι με την καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος. Καταφέραμε να κρατήσουμε στο πρώτο μέρος όχι όμως και στην επανάληψη δεχόμενοι γκολ από ατομικά λάθη. Χρειαζόμαστε περισσότερη συγκέντρωση και τα αποτελέσματα θα έρθουν. Καλή ποδοσφαιρική χρονιά να έχουμε».

Νίκος Καραγιαννίδης (Ένωση): «Όλες οι πρεμιέρες κρύβουν δυσκολίες. Παρ’ όλα αυτά ήμασταν σοβαροί, δεν κινδυνεύσαμε και πήραμε μια δίκαιη νίκη. Με προβλημάτισαν όμως οι πολλές χαμένες ευκαιρίες και σε αυτόν τον τομέα θα πρέπει να βελτιωθούμε. Στην επανάληψη ανεβάσαμε ταχύτητα, πετύχαμε δυο γκολ, δεν κινδυνεύσαμε καθόλου και χάσαμε πολλές ευκαιρίες για περισσότερα τέρματα. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Εμείς κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά έχοντας βάλει για φέτος πολύ υψηλούς στόχους. Καλή συνέχεια στη Νίκη κι εύχομαι καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία»

Κώστας Λίβας (Κυπάρισσος): « Ήταν σίγουρα ένα άσχημο αποτέλεσμα για μας. Τα δυο γκολ που δεχθήκαμε από τον αέρα και την κακή εκτίμηση του γκολκίπερ ήταν καθοριστικά. Από κει και πέρα σταθήκαμε και άτυχοι αφού ήμασταν καλύτεροι, δημιουργήσαμε ευκαιρίες έχοντας και τρία δοκάρια. Αλλά είχαμε άγχος και πίεση αφού βρεθήκαμε νωρίς πίσω στο σκορ με δυο γκολ διαφορά. Προσπαθήσαμε πολύ για να γυρίσουμε το παιχνίδι αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο. Έχουμε πολύ καλή ομάδα και θα φανεί. Κοιτάμε τώρα το επόμενο παιχνίδι για να κάνουμε μια νέα αρχή. Καλή χρονιά με υγεία σε όλους».

Σπύρος Μπέκας (Μαυρομμάτι): « Καλή χρονιά με υγεία πάνω απ’ όλα. Αντιμετωπίσαμε μια ομάδα ανώτερη από εμάς και με διαφορετικούς στόχους. Είχαμε όμως κι εκείνα τα στοιχεία που μας έδωσαν τη νίκη. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια, είχαμε πολύ καλή απόδοση, έναν πολύ καλό τερματοφύλακα και τύχη. Ο συνδυασμός όλων αυτών μας έδωσε το θετικότατο για μας αποτέλεσμα»

Δημήτρης Πούλος: «Έχουμε μια νέα ομάδα που χτίζεται από το μηδέν. Μόλις την τελευταία εβδομάδα ήρθαν οι περισσότεροι παίκτες. Όμως η ποιότητα που έχουν μας δείχνει ότι σε λίγο καιρό θα δημιουργήσουμε μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Ήταν δύσκολη η πρεμιέρα απέναντι σε μια πολύ αξιόλογη ομάδα. Όταν δέχεσαι όμως γκολ στο τέλος και με τέτοιον τρόπο σίγουρα σου αφήνει μια πικρή γεύση. Εύχομαι καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία σε όλους».

Χρήστος Θεοχάρης: « Συγχαρητήριια στα παιδιά για την απόδοσή τους και για τη νίκη. Πάντα η πρεμιέρα κρύβει δυσκολίες. Πόσο μάλλον όταν είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που ήταν γρίφος για μας αφού μέχρι την τελευταία στιγμή έκανε μεταγραφές. Θεωρώ ότι ήμασταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα αλλά από τη στιγμή που δεν έρχεται το γκολ αποκτάς άγχος. Παρ’ όλα αυτά τα καταφέραμε. Για μας μια ακόμη δυσκολία είναι το πλαστικό γήπεδο αλλά και σε αυτό θα πρέπει να βρούμε λύση αφού θα το συναντήσουμε αρκετές φορές. Ο Ελικώνας με εξέπληξε ως ομάδα και πιστεύω  ότι θα είναι ανταγωνιστικός. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω την ομάδα της Δομβραίνας για την άψογη φιλοξενία. Καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλους»