Βοιωτία: “Δοκιμασία” σε Καπαρέλλι, Κόκκινο. Η 2η αγωνιστική

0
348

Με τους αγώνες της 2ης αγωνιστικής συνεχίζεται αυτό το Σαββατοκύριακο το πρωτάθλημα της α’ κατηγορίας στη Βοιωτία. Όλοι οι αγώνες θα γίνουν Σάββατο και μόνο ο αγώνας Ελλοπιακού – Π.Α.Ο.Κυριακίου θα διεξαχθεί την Κυριακή. Πάμε να δούμε λοιπόν το μενού της 2ης αγωνιστικής και να κάνουμε και τις εκτιμήσεις μας…

Πάντως θα πούμε παιχνίδια “δοκιμασίας” αυτά που θα γίνουν σε Καπαρέλλι και Κόκκινο. Για να διαπιστώσουμε τις αντιδράσεις του Κυπάρισσου και του Π.Α.Ο.Κοκκίνου αλλά και για να διαπιστώσουμε τις δυναμικότητες Κιθαιρώνα και Λεονταρίου. Και βέβαια ενδιαφέρον παρουσιάζει το δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι του “φονιά” της πρεμιέρας Α.Ο.Μαυρομματίου στον Υψηλάντη.

Επαμεινώνδας – Θήβα  

Ντέρμπι από τα… παλιά. Και οι δυο ομάδες έρχονται από ήττα στην πρεμιέρα έχοντας και τους ίδιους στόχους παραμονής τουλάχιστον για τη φετινή σεζόν. Η Θήβα έχασε στις καθυστερήσεις τον βαθμό ενώ ο Επαμεινώνδας έχασε στο Λεοντάρι. Άρα η νίκη είναι επιτακτική και για τους δυο για να μην μείνουν πίσω και κουβαλάνε το… άγχος.

Εκτίμηση: Δεν υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί δίνοντας ελαφρύ προβάδισμα στην έδρα

Προϊστορία: 2014-15 1-3, 2015-16 0-2

Ένωση Α.Σ.Α. – Παναλίαρτος 

Και οι δυο ομάδες ουσιαστικά έκαναν άνετη πρεμιέρα. Η Ένωση έχει για φέτος μεγάλες φιλοδοξίες ενώ ο Παναλίαρτος φαίνεται να ετοιμάζει μια καινούργια αλλά πάρα πολύ καλή ομάδα. Την περσινή χρονιά η ομάδα της Αλιάρτου είχε κάνει την έκπληξη στα Άσπρα Σπίτια την 3η αγωνιστική. Η Ένωση όμως θέλει τώρα να ντουμπλάρει τις νίκες ενώ για τον Παναλίαρτος θα είναι μια “δοκιμασία” για τη δυναμικότητά του.

Εκτίμηση: Είναι φαβορί η Ένωση

Προϊστορία:2014-15 3-0, 2017-18 0-0, 2018-19 2-1, 2019-20  1-2

Κόκκινο – Λεοντάρι  

Παιχνίδι για αρκετά συμπεράσματα. Το Κόκκινο δεν ξεκίνησε καλά και όπως θα περίμεναν κάποιοι. Έδειξε πολλές αδυναμίες και τώρα περιμένουμε την αντίδρασή του δείχνοντας αν η πρεμιέρα ήταν μια κακή παρένθεση. Το Λεοντάρι έδειξε ότι βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση έχοντας δημιουργήσει ένα πολύ καλό ανταγωνιστικό σύνολο με περίσσια ποιότητα.

Εκτίμηση: Σύμφωνα με τα όσα είδαμε στην πρεμιέρα το παιχνίδι είναι αμφίρροπο. Απλά περιμένουμε την αντίδραση των γηπεδούχων.

Προϊστορία: 2019-20  3-2

Κεραυνός – Νίκη Λαφ.

Δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι για τον Κεραυνό και η ομάδα του Αγίου Θωμά δεν θα ήθελε να χάσει κι άλλους  βαθμούς. Η Νίκη έδειξε και στην πρεμιέρα παρά το νεανικό σύνολο ότι θα είναι πάντα ένας δύσκολος αντίπαλος αν τον υποτιμήσεις.

Εκτίμηση: Φαβορί ο Κεραυνός

Δεν υπάρχει προϊστορία

Κιθαιρώνας – Κυπάρισσος 

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια της αγωνιστικής από πολλές απόψεις. Ο Κιθαιρώνας μετά τη νίκη στην πρεμιέρα θα “δοκομάσει” τις δυνάμεις του απέναντι σε ένα από τα φαβορί του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Καπαρελλίου σε τέτοιους αγώνες θα μας δείξει τι μπορεί να καταφέρει φέτος. Από την άλλη πλευρά ο Κυπάρισσος μετά την ήττα σοκ στην πρεμιέρα θα προσπαθήσει να “διασκεδάσει” τις εντυπώσεις αφού με μια νίκη όλα θα ξεχαστούν. Το θέμα είναι αν και κατά πόσο θα μπορέσει να αντιδράσει η ομάδα της Αντίκυρας.

Εκτίμηση: Αμφίρροπο παιχνίδι με αυτά που είδαμε στην πρεμιέρα. Με βάση το ρόστερ έχει το προβάδισμα ο Κυπάρισσος.

Προϊστορία: 2017-18  2-0, 2018-19 1-0

Υψηλάντης – Μαυρομμάτι 

Ένα από τα φαβορί υποδέχεται την ομάδα που έκανε το μεγάλο μπαμ στην πρεμιέρα και όλοι αναρωτιούνται αν μπορεί να το ξανακάνει. Ο Υψηλάντης φέτος έχει ένα από τα καλύτερα ρόστερ στην κατηγορία και είναι έτοιμα για μεγάλα πράγματα όπως έδειξε με τη νίκη στη Δομβραίνα. Το Μαυρομμάτι όπως κάθε χρόνο στοχεύει την άνετη παραμονή και να κάνει και καμιά ζημιά. Ομάδα δηλαδή που τα καταφέρνει μια χαρά.

Εκτίμηση: Φαβορί ο Υψηλάντης

Προϊστορία: 2018-19  3-0, 2019-20  1-0

Παμβαγιακός – Ελικώνας

Και οι δυο ομάδες προέρχονται από ήττα στην πρεμιέρα και αυτό κάνει πιο δύσκολη την αναμέτρηση. Ο Παμβαγιακός “έστησε” την ομάδα την τελευταία στιγμή και η αγωνιστική του ανετοιμότητα φάνηκε στην πρεμιέρα. Και ο Ελικώνας “στήθηκε” την τελευταία στιγμή αλλά με καλό μπάτζετ και το έδειξε ανταγωνιστικά στην πρεμιέρα παρά την εντός έδρας ήττα.

Εκτίμηση: Με βάση τη δυναμικότητα που έδειξαν οι δυο ομάδες στην πρεμιέρα θα δώσουμε ένα ελαφρύ προβάδισμα στον Ελικώνα

Προϊστορία: 2018-19 3-3 (β’)

Ελλοπιακός – Π.Α.Ο.Κυριακίου

Ενδιαφέρον παιχνίδι. Ο Ελλοπιακός έχει φέτος τις δικές του φιλοδοξίες και το έδειξε στην πρεμιέρα παρουσιάζοντας ένα πολύ ποιοτικό σύνολο ικανό για μεγάλα πράγματα. Ο “δικέφαλος” του Κυριακίου έκανε άνετη πρεμιέρα αλλά πρέπει να τον δούμε και εκτός έδρας απέναντι σε ομάδες με πλούσιο ρόστερ όπως η ομάδα της Ελλοπίας.

Εκτίμηση: Φαβορί ο Ελλοπιακός

Δεν υπάρχει προϊστορία

Όλοι οι αγώνες ξεκινάνε στις 17.00

Η βαθμολογία

Παναλίαρτος———————3-0——–3

Λεοντάρι————————–3-1———3

Ένωση—————————-2-0——–3

Π.Α.Ο.Κυριακίου—————2-0———3

Κιθαιρώνας———————-2-1———3

Μαυρομμάτι———————-2-1——–3

Υψηλάντης———————–1-0——–3

Κεραυνός————————1-1———1

Ελλοπιακός———————-1-1———1

Ελικώνας————————0-1———-0

Κυπάρισσος———————1-2——–0

Θήβα——————————1-2———0

Επαμεινώνδας—————–1-3———-0

Νίκη Λαφ.————————0-2———0

Παμβαγιακός——————-0-2———-0

Κόκκινο—————————0-3——–0

Οι σκόρερς

2 γκολ: Δρίτσουλας Ι. (Μαυρομμάτι), Καφετζόπουλος (Λεοντάρι), Λαζάρου (ΠΑΟΚ), Τριανταφύλλου Β. (Παναλίαρτος)

1 γκολ: Χρήστου (Ένωση), Κοντογόνης (Ένωση), Ρεσβάνης (Κεραυνός), Ζαφειρόπουλος (Ελλοπιακός), Ραχούτης (Παναλίαρτος), Στάθης (Λεοντάρι), Παπαναστασίου (Επαμεινώνδας), Σοφός (Θήβα), Ηλίας (Κιθαιρώνας), Μάλλιος (Κιθαιρώνας), Ζώνας (Κυπάρισσος), Αργυρίου (Υψηλάντης).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here