Λάμπρος Μπαλόκας: “Έχουμε την καλύτερη ομάδα στην κατηγορία…”

0
381
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ο Λεβαδειακός θα έλεγα είναι μια μπαρουτοκαπνισμένη ομάδα και έχει μάθει στα δύσκολα” τόνισε χαρακτηριστικά ο αντιπρόεδρος της Π.Α.Ε. Λεβαδειακός Λάμπρος Μπαλόκας μιλώντας στο “STAR Κεντρικής Ελλάδας” και στην εκπομπή “90’… χωρίς καθυστερήσεις”, με τον Θανάση Περιβολιώτη όπου και φιλοξενήθηκε το βράδυ της Κυριακής.

Να είναι βέβαιοι οι φίλαθλοι της ομάδας ότι θα δώσουμε τα πάντα στην διαδικασία των play off έτσι ώστε η ομάδα να τερματίσει πρώτη και να κερδίσει την απ’ ευθείας άνοδo” υποσχέθηκε μέσω της τηλεόρασης ο Λάμπρος Μπαλόκας διευκρινίζοντας ότι: “Η ομάδα μας είναι η καλύτερη της κατηγορίας. Έχουμε πολύ βαθύ ρόστερ και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές που μπορούν να ανταπεξέλθουν σε αυτή την κατηγορία κι έχουμε και έναν πολύ καλό προπονητή που έχει εμπειρίες και παραστάσεις από μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Και όλα αυτά συντελούν στο να μπορεί η ομάδα να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες του εγχειρήματος που λέγονται play off“.

Ο αντιπρόεδρος της Π.Α.Ε. μίλησε και για “εχθρική” διατησία: ” Η διαιτησία δεν μας έπαιξε όπως θα έπρεπε 50-50. Μάλιστα σε δυο κρίσιμους αγώνες με Ιωνικό στη Νίκαια και στην Ξάνθη μας αδίκησε. Ειδικά στην Ξάνθη ο διαιτητής έδωσε ένα πέναλτι που μόνο αυτός είδε. Και στη Νίκαια δεν μας άφησε ο διαιτητής με τις αποφάσεις του να πάρουμε τη νίκη

Επίσης ο Λάμπρος Μπαλόκας υποστήριξε ότι το πρωτάθλημα της “Super League 2” της σεζόν 2020-2021 ίσως ήταν το πιο ανταγωνιστικό τουλάχιστον των τελευταίων 10 χρόνων καθώς και οι 12 ομάδες έδειξαν πολύ καλά στοιχεία, ότι όλες κέρδισαν ή θα μπορούσαν να κερδίσουν όλους, ότι σε πολύ μεγάλο βαθμό δεν υπήρξαν «έδρες» και ότι ήθελε πάρα πολύ μεγάλη προσοχή.

Ως “φωτοβολίδα”, δε, χαρακτήρισε το θέμα της εξαγγελθείσας “αναδιάρθρωσης” των κατηγοριών, ότι οριοθετήθηκε από τον υφυπουργό με οικονομικά κριτήρια και όχι με ποδοσφαιρικά τονίζοντας ότι το ποδόσφαιρο δεν λειτουργεί με πολιτικούς όρους, αλλά με ποδοσφαιρικούς…