“Θα είσαι πάντα ένας από μας…”

0
502

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο το 1ο τουρνουά «Παύλος Δήμου», στη μνήμη του αγαπημένου ποδοσφαιριστή.

Τη μνήμη του Παύλου Δήμου τίμησαν παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές τεσσάρων ομάδων των οποίων τη φανέλα τίμησε κατά τη διάρκεια της ποδοσφαιρικής του καριέρας.

Πριν την έναρξη του τουρνουά ο Μακεδονικός τίμησε τις αποστολές των ομάδων που συμμετείχαν. Τιμητικές πλακέτες στην οικογένεια του Παύλου Δήμου έδωσαν οι παλαίμαχοι του Λεβαδειακού και της Λαμίας και μαζί από μία φανέλα με το όνομα του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή. Τιμητική πλακέτα στη διοίκηση του Μακεδονικού για τη διοργάνωση της εκδήλωσης απένειμαν οι παλαίμαχοι του Λεβαδειακού.

Ο Δήμου έφυγε ξαφνικά από τη ζωή στις 12 Νοεμβρίου του 2020 από ανακοπή καρδιάς σε ηλικία 44 ετών.

Το «παρών» έδωσε και η οικογένεια του αδικοχαμένου Παύλου Δήμου, η σύζυγός του Γιώτα και τα παιδιά του, Γρηγόρης και Σταύρος.

Η ανακοίνωση του Μακεδονικού:

“Υπό το ζεστό ήλιο της Θεσσαλονίκης, οι παλαίμαχοι του Λεβαδειακού, του Πανσερραϊκού, της Λαμία και του Πιερικού, όπως επίσης νυν και πρώην ποδοσφαιριστές του Μακεδονικού, παλιοί προπονητές, φίλοι του συλλόγου και του Παύλου, συνεργάτες και συγγενείς, και, φυσικά, η οικογένεια του Παύλου, όλοι συναντήθηκαν στο στάδιο του Μακεδονικού για το 1ο τουρνουά «Παύλος Δήμου», στη μνήμη του αγαπημένου μας φίλου.

Ο πρόεδρος του Μακεδονικού, Παύλος Ανδρώνης και ο διευθυντής του συλλόγου, Γιώργος Παυλάκος, απήυθυναν χαιρετισμό και καλωσόρισμα σε όλους τους παλιούς φίλους του Παύλου που τίμησαν το απόγευμα του Σαββάτου (26/06) τη μνήμη του.

Οι ομάδες παλαιμάχων έδωσαν στην οικογένεια του Παύλου τιμητικές πλακέτες και κορνίζες με τις φανέλες της εκάστοτε ομάδες και το επώνυμο του Δήμου στην πλάτη, ενώ ο Μακεδονικός τους βράβευσε για τη συμμετοχή τους στο τουρνουά με ιδιαίτερες ξύλινες πλακέτες.

Φανέλες που φόρεσε ο Παύλος σε καθεμία από τις ομάδες που συμμετείχαν, κοσμούσαν το γήπεδο, καθώς και πανό που ετοιμάστηκαν με όμορφα μηνύματα στη μνήμη του.

Ακολούθησαν οι μισάωροι αγώνες μεταξύ των ομάδων σε ένα κλίμα ευχάριστο και με χαμόγελο, όπως ακριβώς και ο χαρακτήρας του Παύλου.

Σας ευχαριστούμε όλους για την παρουσίας σας στο 1ο Τουρνουά «Παύλος Δήμου». Παύλο, είσαι ένας από εμάς”.