Επίσκεψη Πούλου σε Χώστια και Δομβραίνα

0
43
Η βουλευτής Βοιωτίας Γιώτα Πούλου και κλιμάκιο της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Θήβας, αποτελούμενο από τους Βασίλη Κουτουλούλη συντονιστή, Νώντα Τζουβελέκη, Ιωάννα Κανδύλη και Χριστίνα Δρίτσα, στο πλαίσιο προγραμματισμένων περιοδειών, επισκέφθηκαν, τη Δευτέρα τα Χώστια και τη Δομβραίνα.
 
 Στα Χώστια συζήτησαν με τον τοπικό πρόεδρο Σεραφείμ Δέδε και κατοίκους, οι οποίοι επικεντρώθηκαν στα άμεσα θέματα και προβλήματα που αντιμετωπίζουν.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της βουλευτού αναφέρθηκαν:
“Η καθυστέρηση καθαρισμού των τριών ρεμάτων από την Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας, που αποτελεί την πρώτη προτεραιότητά τους, ενώ διανύουμε μάλιστα την αντιπυρική περίοδο και είναι ακόμη νωπές οι μνήμες από την καταστροφική πυρκαγιά του 2019 που κατέστρεψε αιωνόβια ελαιόδενδρα που δεν έχουν ακόμη αποζημιωθεί. Επίσης, συζητήθηκαν  θέματα που αφορούν πολεοδομικές αυθαιρεσίες στον παραλιακό οικισμό «Σαράντι» και την παντελή έλλειψη εποπτείας και ελέγχου των ελεγκτικών υπηρεσιών.”
Στη Δομβραίνα  συναντήθηκαν με τον πρόεδρο Κώστα Μπούγια και η συζήτηση αφορούσε προβλήματα όπως  η κατάργηση του ΚΕΠ στη Δομβραίνα, στην έδρα του πρώην Καποδιστριακού Δήμου, που εξυπηρετούσε τους κατοίκους πέντε οικισμών, αλλά και της ευρύτερης περιοχής των παραλιακών οικισμών και της βιομηχανικής περιοχής Θίσβης με τους κατοίκους να αναγκάζονται να μεταβαίνουν στη Θήβα ή στην Αλίαρτο για την εξυπηρέτησή τους.