Κένταυρος Λιβαδειάς: Συγχαρητήρια, μεταγραφή και… επιτυχημένο το 3χ3

0
282
Με ανακοίνωση η ομάδα του Κενταύρου  δίνει τα συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές που πέρασαν στις πανελλήνιες και ειδικότερα στα “δικά του” παιδιά. Επίσης η ομάδα της Λιβαδειάς ανακοίνωσε την μεταγραφή του Καρφάκη ενώ με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συνδιοργάνωση του πρώτου 3×3 τουρνουά μπάσκετ για τα παιδιά των ακαδημιών από τον Κένταυρο και τον Απόλλωνα Λιβαδειάς.
Αναλυτικά:
1. “Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές που ολοκλήρωσαν με επιτυχία τις πανελλήνιες εξετάσεις και τώρα καλούνται να επιλέξουν τη σχολή της αρεσκείας τους.
Πολλά επίσης μπράβο στα ‘δικά μας’ παιδιά Μάρκου Κωνσταντίνο, Μπράλιο Γιώργο, Καλατζή Αντώνη, Φιλόσοφο Γιώργο και Βαγιάκο Παναγιώτη που κατάφεραν να συνδυάσουν το μπάσκετ και το διάβασμα .
Καλή φοιτητική ζωή σε όλους!”
2. “Καλωσορίζουμε τον Δημήτρη Καρφάκη στην οικογένεια του Κενταύρου. Ελπίζουμε να έχει μια καλή και δυνατή χρονιά με υγεία ώστε να βοηθήσει τα μέγιστα την ομάδα στην εκπλήρωση των στόχων της. Ο Δημήτρης έχει μεγάλη μπασκετική εμπειρία παίζοντας σε ομάδες Βοιωτίας και Φθιώτιδας (ΑΕΛ Α’ τοπικό & Γ’ Εθνική, Λιβανάτες Α’ τοπικό, Μαλεσίνα Α’ τοπικό, Απόλλων Λιβαδειάς Α’ τοπικό). Ευχαριστούμε τον σύλλογο του Απόλλωνα Λιβαδειάς για τη βοήθεια του”.
3. “Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συνδιοργάνωση του πρώτου 3×3 τουρνουά μπάσκετ για τα παιδιά των ακαδημιών από τον Κένταυρο και τον Απόλλωνα Λιβαδειάς στις 30 Ιουνίου και 2 Ιουλίου στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ της Λιβαδειάς. Τα παιδιά απόλαυσαν παιχνίδι με κύριο σύνθημα τον συναγωνισμό και όχι τον ανταγωνισμό. Νικητές και ηττημένοι μετά τα εξαντλητικά μονά ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη μπασκετική χρονιά. Ένα μπράβο αξίζει σε όλους που ασχολήθηκαν για την υπέροχη αυτή διοργάνωση σε ένα άψογο κλίμα με γνώμονα μόνο το ευ αγωνίζεσθαι.
Καλό καλοκαίρι σε όλους σας!!!”