Η ασφαλτόστρωση του δρόμου Ι. Μονής Πελαγίας – Σκροπονέρια της Τ.Κ. Κοκκίνου του Δήμου Ορχομενού προχωρά με γρήγορους ρυθμούς

0
25

Η Π.Ε Βοιωτίας χρηματοδοτεί ένα ακόμη σημαντικό έργο υποδομής στην περιοχή της Δ.Ε. Ακραιφνίας του ΔήμουΟρχομενού, με τίτλο
«Ασφαλτόστρωσης του δρόμου Ι. Μονής Πελαγίας – Σκροπονέρια της Τ.Κ. Κοκκίνου του Δήμου Ορχομενού», προϋπολογισμού 1.106.048,39 ευρώ.

 

Πρόκειται για μια πολύ σημαντική οδική αρτηρία, με την οποία η Π.Ε. Βοιωτίας έρχεται ακόμη πιο κοντά στην Π.Ε. Εύβοιας μέσω της περιοχής των Σκροπονερίων, βγάζοντας ουσιαστικά τον Δήμο Ορχομενού στην θάλασσα τουΕυβοϊκού κόλπου.

 

«Ανταποκρίθηκα στο κάλεσμα της σημερινής Δημοτικής Αρχής του Δήμου Ορχομενού και της Δημάρχου κας ΒούλαςΚαράλη, προκειμένου να παρευρεθώ στην υπογραφή της σύμβασης με τον ανάδοχο, ενός πολύ σημαντικού έργου υποδομήςγια την περιοχή της Δ.Ε. Ακραιφνίας και όχι μόνο. Αυτός ο δρόμος θα ενώσει τις Π.Ε. Βοιωτίας και Εύβοιας και θα οδηγείμε ασφάλεια τους συμπολίτες μας στον Ευβοϊκό. Είναι ένα έργο που ξεκίνησε από την προηγούμενη δημοτική αρχή καισυνεχίζεται με γρήγορους ρυθμούς από την νυν. Ένα έργο που το πιστέψαμε, το χρηματοδοτήσαμε, το αγαπήσαμε και θα τοχαρούμε όλοι. δήλωσε η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Βοιωτίας κα Φανή Παπαθωμά, με το πέρας της επίσκεψής της στοΔημαρχείο Ορχομενού.